Välkommen till Göstas truckuthyrning. close
Våra teleskoptruckar är smidiga och multifunktionella maskiner som är perfekta för hamnar, bondgårdar, byggarbetsplats och andra miljöer där lasthantering, underhåll av utrustning och reparation av byggnader är en daglig nödvändighet.

Tack vare sin stabila och smidiga konstruktion klarar teleskoptruckar av tuff terräng i svåråtkomliga miljöer, och har med det blivit en nödvändig del i det dagliga arbetet på en byggarbetsplats.
Teleskopstruckens förmåga att hantera en rad olika typer av utrustning betyder att den kan användas för att genomföra ett stort antal olika uppgifter inom olika branscher och områden. Dess stora bärkapacitet och långa räckvidd gör det möjligt att arbeta effektivt till en låg kostnad.

Hyra eller köpa teleskoptruckar

Hos Göstas Truckar kan du både hyra och köpa teleskoptruckar, med eller utan förare, och i ett stort antal olika storlekar, med olika lastkapaciteter och räckvidder. Är du osäker vilket alternativ av teleskoptruck som du behöver, eller om det är mer värt för dig att hyra än köpa? Kontakta oss direkt så hjälper vi dig ta fram den perfekta lösningen för dig och ditt projekt.

När det finns ett stort behov av känslig manövrering och möjligheten att kunna plocka upp och sätta ned laster både säkert och precist är våra teleskoptruckar det pålitliga och prisvärda alternativet.

Begagnade teleskoptruckar

Hos Göstas Truckar kan du även köpa begagnade teleskoptruckar. Det är ett ekonomiskt smart alternativ som är ett utmärkt val för nystartade och växande företag som försöker utveckla sin verksamhet och är i behov av en större fordonsflotta.

När du köper en begagnad teleskoptruck från Göstas Truckar kan du vara säker på att den är i nästintill nyskick. Detta är för att vi alltid genomför ett noggrant kvalitets- och funktionstest för att säkerställa att alla komponenter och funktioner är i bästa skick. Identifierar vi något fel eller någon brist i maskinen så byter vi ut komponenten.

Helhetslösningar för teleskoptruckar från Göstas Truckar

Vårt helhetskoncept bygger på att vi hjälper dig genom hela processen när du behöver hyra eller köpa en teleskoptruck. Vi hjälper dig från tanke till verklighet med planering, leverans och installation. Kontakta Göstas Truckar när du behöver köpa truck så hjälper vi dig hitta den perfekta lösningen baserad på dina behov. Vår maskinpark består av ca 130 olika maskiner där du hittar allt från teleskoptruckar, till terminaltraktorer och både diesel- och eldrivna gaffeltruckar.

Roto 21 meter, 5 ton
teleskoptruckar Roto 21 meter, 5 tonroto21 utan stödbenroto 21 m stödben
Roto 25 meter, 4 eller 6 ton
teleskoptruckar Roto 25 meter, 4 eller 6 tonroto 25Adobe Photoshop PDF
Tele 6 meter

Göstas- teleskoptruckar tele 6 m  Manitou MT 625 T Diagram.

Tele 8 meter
Göstas- teleskoptruckar, 8 metertele 8 m diagram
Tele 10 meter
Göstas- teleskoptruckar tele 10 meter   

Tele 13 meter
Göstas- teleskoptruckar tele 13 metertele 13 meter diagram

Tele 17 meter
Göstas- teleskoptruckar tele 17 metertele 17 meter diagram

KONTAKTA OSS

Ångpannegatan 21, 417 05 Göteborg, Sverige, 031-50 01 05

© Copyright 2019 - Göstas Truckuthyrning - Powered by GO MO Group AB