Välkommen till Göstas truckuthyrning. close

Skjutstativtruck

En av de vanligaste truckarna inom lager tack vare sin extrema mångsidighet är skjutstativtrucken. De är det optimala valet av truck för lagerhantering i trånga miljöer med sin kompakta design som tillåter dem en extremt snäv svängradie, samt att de innehar en otrolig lyfthöjd, såväl som både hög körhastighet och lyfthastighet.Hos Göstas Truckar hittar du ett brett utbud av olika modeller av skjutstativtruckar med olika lyfthöjder och lyftkapaciteter, för både inomhus- och utomhusbruk. Med innovativ teknik och högkvalitativt material är våra skjutstativtruckar en av de främsta på marknaden som innebär optimal säkerhet, ergonomi, effektivitet och produktivitet både horisontellt och vertikalt. De är en universaltruck som kommit att bli oumbärlig för alla olika typer av lagerverksamheter, distributionscenter och logistikföretag.

Hyra eller köpa skjutstativtruckar

Våra tjänster innefattar både köp och uthyrning av skjutstativtruckar, med eller utan förare. Är du osäker på vilket alternativ som är mest prisvärt för dig? Kontakta oss direkt för smarta helhetslösningar skräddarsydda efter dina behov och krav så hjälper vi dig genom hela processen. Från val av modell, till om det är bäst för dig att hyra eller köpa, samt leverans och installation.

Våra skjutstativtruckar är optimerade för alla typer av lagerlokaler och varuhus med ett behov av truckar som både kan hanter laster på höga höjder, såväl som röra sig och hantera laster smidigt, snabbt och säkert i trånga utrymmen. De innebär en hög produktivitet till låga kostnader med ett ergonomiskt fokus med hög säkerhet och goda synförhållanden.

Begagnade skjutstativtruckar

Hos Göstas Truckar kan du även investera i begagnade skjutstativtruckar. De är det ekonomiskt och miljömässigt smarta valet som innebär ett billigt och snabbt alternativ för nystartade eller växande företag att utveckla sin verksamhet såväl som sin fordonsflotta för att bemöta de behov och krav de innehar.

Innan vi väljer att sälja eller hyra ut en begagnad truck måste de först bli godkända i vårt omfattande och noggranna kvalitets- och funktionstest. Vi kontrollerar varje individuell funktion och komponent för att säkerställa att de är funktionella, säkra och kommer hålla i en lång tid framöver

Helhetslösningar för skjutstativtruckar från Göstas Truckar

För maximal förvaring blir lagerlokaler och varuhus allt trängre med fler och högre hyllor. För att kunna navigera och hantera laster och gods i dessa trånga utrymmen och höga höjder på ett både säkert och effektivt sätt är en skjutstativtruck den perfekta lösningen.

I vår maskinpark har vi i nuläget cirka 130 maskiner av olika truckar. Kontakta Göstas Truckar redan idag när du är i behov av att köpa eller . I vårt breda utbud av truckar och begagnade truckar finns det alltid en lösning perfekt för din verksamhet.

KONTAKTA OSS

Ångpannegatan 21, 417 05 Göteborg, Sverige, 031-50 01 05

© Copyright 2019 - Göstas Truckuthyrning - Powered by GO MO Group AB