Välkommen till Göstas truckuthyrning. close
Plocktrucken – även känd som orderplocktruck – har blivit en nödvändighet för alla typer av branscher, industrier och affärer som innehar en sektion av orderplock och annan materialhantering. De är lösningen på allt högre förväntningar från konsumenter och företag gällande både den ökade mängden av produktlinjer som behöver förvaras och hanteras, samt snabbare leverans av orders.Hos Göstas truckar hittar du ett brett utbud av både låg- och höglyftande plocktruckar i olika modeller, med olika lyftkapaciteter och plockhöjder, för alla typer av orderplock. Samtliga modeller är optimerade för att på så kort tid som möjligt få ihop beställda varor korrekt och går även att använda för horisontell transport och hantering av lastpallar.

Hyra eller köpa plocktruck

Hos Göstas Truckar kan du både hyra och köpa hög- och låglyftande plocktruckar. Är du osäker på vilket alternativ av att hyra eller köpa som är det bästa alternativet för dig är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi erbjuder alltid skräddarsydda helhetslösningar baserade på dina behov och krav. Vi hjälper dig genom hela processen, från planering om vilken modell som är optimal för din verksamhet, och vilken betalningsmetod som är mest prisvärd för dig, till leverans av maskinerna och installation av dem.

Våra plocktruckar innebär effektiv orderplockning på alla höjder och nivåer med en intuitiv styrning och manövrering, med en ytterst snäv svängradie som gör dem optimala för trånga lagermiljöer. De är utvecklade med både körhastigheter och säkerhet i åtanke utan att ge avkall på den ergonomiska aspekten.

Begagnade plocktruckar

Ett ekonomiskt och miljösmart alternativ är att investera i begagnade plocktruckar. Det är ett billigt sätt för nystartade eller växande företag att snabbt och enkelt utveckla både sin fordonsflotta, och med det sin verksamhet, för att bemöta sina behov och krav.

När du köper eller hyr en begagnad plocktruck från Göstas Truckar får du en maskin av högsta kvalitet. Vi genomför alltid en omfattande och noggrann kvalitets- och funktionstest av varje individuell maskin innan vi väljer att sälja eller hyra ut den.

Helhetslösningar för plocktruckar från Göstas Truckar

Våra plocktruckar innebär säkrare och snabbare hantering av varor med en lägre fysisk ansträngning och behagligare arbetsomständigheter för föraren. De är uthålliga, robusta maskiner som levererar en hög prestanda.

I vår maskinpark finns cirka 130 maskiner. Förutom plocktruckar finns här även terminaltraktorer, teleskoptruckar, och ett stor antal andra maskiner och truckar att hyra eller köpa, i nyskick eller som begagnade.

KONTAKTA OSS

Ångpannegatan 21, 417 05 Göteborg, Sverige, 031-50 01 05

© Copyright 2019 - Göstas Truckuthyrning - Powered by GO MO Group AB