Välkommen till Göstas truckuthyrning. close
Pallyftare – även kallad handtruck – är en av de viktigaste beståndsdelarna för alla företag som sysslar med materialhantering. Manuella pallyftare är perfekta för snabb och effektiv hantering av tunga lastpallar på korta distanser i varuhus och lagerlokaler både på höjden och tvären.Våra pallyftare är av högsta kvalitet och är anpassad för de flesta olika miljöer, industrier och branscher vare sig det handlar om mataffärer, stora industrilokaler eller verkstäder. Dess förstärkta gaffelkropp ger en förbättrad lyftkapacitet och en lång livslängd.

Hyra eller köpa pallyftare

Vare sig du är ute efter att hyra eller köpa en pallyftare har vi den perfekta lösningen för dig. Är du osäker på vilket alternativ som är bäst och mest prisvärt för dig och ditt företag? Kontakta oss på Göstas Truckar så hjälper vi dig. Vi arbetar alltid utefter skräddarsydda och flexibla helhetslösningar baserade på dina behov och krav. Vårt helhetskoncept innebär att vi assisterar och hjälper dig genom hela processen, från planering, till leverans och installation.

Våra pallyftare är utvecklade och designade av operatörer, för operatörer. För vem vet bättre om vilka funktioner som behövs och hur den optimala designen ser ut än personerna själva som dagligen använder dem? Våra pallyftare är smidig, snabba, starka och högst ergonomiska maskiner med en ytterst snäv svängradie som gör dem optimala för trånga miljöer som kräver en hög manövrerbarhet.

Begagnade pallyftare

Hos Göstas Truckar kan du även investera i begagnade pallyftare. Det är ett ekonomiskt och miljösmart alternativ och passar perfekt för nystartade eller växande företag som vill utveckla din verksamhet och fordonsflotta för att kunna bemöta de behov och krav de innehar.

Bra att veta om våra begagnade pallyftare är att innan de säljs eller hyrs ut måste de först genomgå vår omfattande kvalitets- och funktionstest. Vi gör detta för att försäkra oss om att de är fullt funktionella och att varje individuell komponent är säker.

Helhetslösningar för pallyftare från Göstas Truckar

Hos Göstas Truckar hittar du ett brett utbud av olika modeller av pallyftare. Allt från manuella, till mekaniska och höglyftande pallyftare. Osäker på vilken modell som är den bästa lösningen för dig? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Vår maskinpark består av cirka 130 maskiner och truckar. I den hittar du förutom pallyftare även olika typer av ledtruckar, skjutstativtruckar och andra nödvändiga maskiner för materialhanteringsindustrin.

KONTAKTA OSS

Ångpannegatan 21, 417 05 Göteborg, Sverige, 031-50 01 05

© Copyright 2019 - Göstas Truckuthyrning - Powered by GO MO Group AB