Välkommen till Göstas truckuthyrning. close
Våra ledtruckar – även kallad låglyft – hjälper dig och din verksamhet att bli mer produktiv och samtidigt säkrare. Dagen då vi själva behövde lyfta tunga laster och flytta dem är sedan länge förbi, och arbetsskadorna som följde med det likaså.Med en ledtruck utför du snabbt och enkelt horisontella förflyttningar, lastningar och avlastningar, samt orderplock utan att behöver riskera din egen hälsa. Våra ledtruckar är kompakta konstruktioner av hög kvalitet med – beroende på modell – en lyftkapacitet mellan 1-2 ton.

De finns i ett antal olika modeller, antingen som bredvidgående ledtruckar, eller utrustade med en plattform att stå eller sitta på.

Hyra eller köpa ledtruckar

Hos Göstas Truckar kan du både hyra och köpa ledtruckar i olika modeller. Osäker vilket alternativ som passar ditt projekt och verksamhet bäst? Vi erbjuder smarta och skräddarsydda helhetslösningar baserad på dina behov och krav. Vi hjälper dig med allt från planering, till leverans och installation, där vi även kan bistå med professionella och erfarna förare.

Att hyra eller köpa en ledtruck är det självklara valet av för verksamheter som sysslar med materialhantering i lager, försäljningslokaler och liknande byggnader med ett begränsat utrymme. Våra ledtruckar innehar en snäv svängradie som gör de lätta att manövrera, och är designade för optimala synförhållanden såväl som utifrån ergonomiska aspekter för att garantera en bekväm och säker användning.

Begagnade ledtruckar

Du kan även köpa eller hyra begagnade ledtruckar från oss. Det är ett både ekonomiskt och miljövänligt smart val för nystartade och växande företag att utveckla sin verksamhet och fordonsflotta snabbt och billigt för att bemöta de krav och behov de innehar.

När du köper en begagnad ledtruck från Göstas Truckar kan vi garantera att den är fullt funktionell och kommer fortsätta vara det i många år framöver. Innan vi väljer att sälja eller hyra ut en begagnad ledtruck genomgår den samma process samtliga begagnade maskiner vi säljer och hyr har genomgått. Vi utför en omfattande och noggrann kvalitets- och funktionskontroll av varje individuell komponent och funktion i våra maskiner för att säkerställa att den både är fullt funktionell och säker. Eventuella brister som upptäcks under vår kontroll åtgärdas genom att ersätta de bristfälliga komponenterna.

Helhetslösningar för ledtruckar från Göstas Truckar

En ledtruck från Göstas Truckar är ett säkert val när du är i behov av en låglyftare för snabb och säker lastning. Kontakta oss redan idag och utforska vårt breda utbud av truckar. I vår maskinpark som består av cirka 130 maskiner hittar allt från ledtruckar och ledstaplare i nyskick, till begagnade hjullastare och el- eller dieseldrivna truckar.

KONTAKTA OSS

Ångpannegatan 21, 417 05 Göteborg, Sverige, 031-50 01 05

© Copyright 2019 - Göstas Truckuthyrning - Powered by GO MO Group AB