Välkommen till Göstas truckuthyrning. close

Ledstaplare truck

Behöver du ett enkelt och säkert sätt att lyfta, sänka och transportera tunga laster och delar? Då föreslår vi att du investerar i en ledstaplare truck. Våra ledstaplare truckar är utvecklade och designade för låg- till högintensiva uppgifter där manövrerbarhet, pålitlighet och säkerhet är av högsta betydelse. De innehar ett brett användningsområde inom olika industrier, varuhus, lager och affärer av alla storlekar.Med utmärkt stabilitet, ergonomisk design och goda siktförhållanden är våra ledstaplare truckar ett mångsidigt och smart val för varje verksamhet som sysslar med material- och lasthantering. De är en av de smidigaste truckmodellerna på marknaden och glänser i områden där det är ont om plats.

Hyra eller köpa ledstaplare truck

Hos Göstas Truckar kan du både hyra och köpa ledstaplare truckar. Osäker vilket alternativ som är bäst för dig? Kontakta oss så hjälper vi dig genom hela processen. Vi arbetar alltid med helhetslösningar från planering, till leverans och installation, där du kan hyra eller köpa vår ledstaplare truckar både med eller utan förare.

Göstas Truckars ledstaplare truckar är optimerade för lagring, ompositionering och tillfälligt orderplock för alla lyfthöjder och transportsträckor. Våra ledstaplare truckar är snabba och smidiga maskiner som är optimala för trånga lagermiljöer och finns i ett flertal olika modeller för olika sträckor och laster:

  • Staplare med bredvidgående förare lämpar sig bäst för korta sträckor inom mindre lager, matvaruaffärer och byggvaruhus med begränsat utrymme. Att gå bredvid innebär bättre siktförhållanden som gör precisionsarbeten lättare att genomföra.
  • Staplare med kombinerad gående och åkande lämpar sig bäst för medellånga sträckor i varuhus, affärer och lager där det finns ett behov av att kunna transportera och hantera lätta såväl som tunga laster.
  • Staplare utrustade med sits lämpar sig bäst för långa sträckor på större arbetsplatser där gods och laster regelbundet behöver flyttas. Dessa modeller är kraftiga maskiner där vissa kan hantera laster upp till 1 ton.

Begagnade ledstaplare truckar

Hos Göstas Truckar kan du även köpa eller hyra begagnade ledstaplare truckar. Det är ett ekonomiskt smart alternativ för nystartade eller växande företag som vill utveckla sin verksamhet och utvidga sin fordonsflotta både snabbt och billigt.

När du hyr eller köper en ledstaplare truck från Göstas Truckar kan du vara säker på att du får en maskin av högsta kvalitet. Innan vi väljer att sälja vidare eller hyra ut en begagnad truck måste den först klara av vår omfattande kvalitets- och funktionstestning. Varje komponent och funktion testas genomgripande där eventuella brister åtgärdas för att garantera att trucken kommer vara både säker och fungera i en lång tid framöver.

Helhetslösningar för ledstaplare truckar från Göstas Truckar

Vare sig du behöver köpa en ledstaplare, hyra en eltruck eller pallyftare så hittar du den perfekta lösningen hos Göstas Truckar. Kontakta oss redan idag för våra smarta helhetslösningar skräddarsydda efter dina behov och krav.

KONTAKTA OSS

Ångpannegatan 21, 417 05 Göteborg, Sverige, 031-50 01 05

© Copyright 2019 - Göstas Truckuthyrning - Powered by GO MO Group AB