Välkommen till Göstas truckuthyrning. close

Hyra truckar istället för att köpa

Göstas Truckar erbjuder flexibla helhetslösningar för dig som vill köpa eller hyra truck. Vår maskinpark innehåller ca 130 maskiner och i vårt utbud kan du hyra eller köpa följande truckar:

 • Diesel- och el gaffeltruckar
 • Hjullastare
 • Skjutstativtruckar
 • Plocktruckar
 • Pallyftare
 • Ledtruckar
 • Ledstaplare
 • Teleskoptruckar
 • Terminaltruckar

Vårt koncept

Vi jobbar alltid utifrån skräddarsydda helhetslösningar för att garantera att processe när du köper eller hyr en truck från oss är både snabb och smidig. Vi hjälper dig genom hela processen, från planering av vilka truckar du behöver, till leverans, montering och underhåll av dem.

Med vår långa erfarenhet inom truckbranschen har vi kompetensen att utföra stora som små leveranser, för alla typer av företag och branscher.

Hyra eller köpa?

När det kommer till beslutet om att antingen hyra eller köpa finns tre olika faktorer som är viktiga att ha i åtanke:

 • Kostnad: Hur stora investeringar behövs göra inom projektet? Att köpa innebär ofta en större investering, samtidigt som det kan bli ännu dyrare att hyra beroende på hur långt projektet förväntas vara. Men om utrustningen inte utnyttjas fullt ut under hyresperioden kan det istället bli bortkastade pengar.
 • Underhåll & drift: Underhåll för en hyrd och en köpt truck skiljer ofta åt gällande försäkringar, tillstånd, underhåll och liknande. Du behöver till exempel inte vanligtvis betala för något underhåll då du hyr, men där du i vissa fall behöver betala för transporten av fordonen till och från arbetsplatsen.
 • Tidsomfattning: Hur länge varar ditt projekt? Detta är ofta en avgörande faktor för om det är bäst att hyra eller köpa en truck. Vid ett kortare projekt brukar det vara rekommenderat att hyra, och vid längre projekt att köpa.

Vi välkomnar dig varmt att kontakta oss på Göstas Truckar så hjälper vi dig ta fram en plan och hitta den bästa lösningen för ditt projekt och dina behov.

Hyra truck med eller utan förare

Inom Göstas Truckars verksamhet har vi för tillfället cirka 15 skickliga truckförare, samtliga är utbildade på el- och dieseltruckar, tele- och rotomaskiner med lyfthöjder från 1-25 meter, samt hjullastare.

Att hyra en truck med förare är en smart och flexibel lösning där du kan hyra dem från enbart någon timme till flera år beroende på dina behov. Vi kan på kort varsel vara på plats hos dig med både truck och förare för att lösa dina problem.

Flexibla helhetslösningar från Göstas Truckar

Kontakta Göstas Truckar redan idag då du behöver köpa ny truck, behöver en begagnad gaffeltruck, vill hyra en terminaltraktor eller teleskoptruck, eller behöver köpa extra trucktillbehör. I vårt utbud hittar du några av branschens främsta produkter och truckar från vår filial Manitou och vår huvudagentur Hyster.

lastbil
Hyra eller köpa lastbilar på Göstas Truckar
maskinflak
Hyra eller köpa maskinflak-truckar på Göstas Truckar
Hyra eller köpa schaktflak på Göstas Truckar
schaktflak
Hyra schaktflak istället för att köpa | Göstas Truckar

Vi kan lösa ert akuta behov med vår egen lastbil. Vår lastbilschaufför kan alla maskiner och hjälper er
tillrätta med lyften eller era frågor om maskinen och utrustningen ni hyrt.
Vi åtar oss även andra transportuppdrag.

KONTAKTA OSS

Ångpannegatan 21, 417 05 Göteborg, Sverige, 031-50 01 05

© Copyright 2019 - Göstas Truckuthyrning - Powered by GO MO Group AB