Välkommen till Göstas truckuthyrning. close
Hög nivå av funktionalitet, utmärkt förarkomfort, överlägsen säkerhetsstandard, samt både enorm styrka och uthållighet. Det är vad som karaktäriserar våra hjullastare. Hos Göstas Truckar hittar du den perfekta lösningen för varje uppdrag och projekt.Våra hjullastare innebär en högteknologisk kombination av kraft och effektivitet som börjar och slutar med ett ord: Produktivitet. De är en av branschens främsta maskiner och är utvecklade och designade för att hantera det tuffa klimatet i Norden vare sig det handlar om snö eller regn, vatten eller lera.

Hyra eller köpa hjullastare

Hos Göstas Truckar kan du både hyra och köpa hjullastare. Är du osäker på vilket alternativ som passar dig och ditt projekt bäst är du alltid välkommen att kontakta oss på Göstas Truckar direkt. Vi erbjuder helhetslösningar och hjälper dig med allt från planering till leverans och installation, där du även kan hyra in en förare från oss.

Våra hjullastares imponerande prestanda och livslängd kan delvis tillskrivas deras precisiondesignade och slitstarka konstruktionen gjord av högkvalitativt material för användning i påfrestande miljöer och situationer. Motorerna är av lika hög kvalitet och är oerhört kraftfulla med en låg bränsleförbrukning.

En hjullastare från Göstas Truckar är en både flexibel och precis maskin vars styrning är lika effektiv i alla hastigheter.

Tillbehör för hjullastare

Hos Göstas Truckar hittar du ett brett sortiment av tillbehör för hjullastare för varje tänkbar arbetsuppgift. Allt från olika typer av skopor och snöblad till sopaggregat med bevattning och uppsamlare. Kontakta Göstas Truckar direkt eller ta en titt runt på vår hemsida för mer information om vad för tillbehör det finns för våra hjullastare inom vårt sortiment.

Begagnade hjullastare

Ett ekonomiskt smart alternativ när du vill hyra eller köpa hjullastare är att investera i en begagnad hjullastare. Det är ett ypperligt val för nystartade eller växande verksamheter som snabbt och smidigt vill utveckla sin fordonsflotta för att kunna uppfylla sina krav och behov.

När du köper eller hyr en begagnad hjullastare från Göstas Truckar kan du vara säker på att de är av högsta kvalitet. Vi genomför nämligen en omfattande funktionskontroll av varje komponent innan vi väljer hyra ut eller sälja den. Finner vi något bristfälligt byter vi ut komponenten för att den begagnade maskinen ska vara så nära nyskick som möjligt.

Helhetslösningar för hjullastare från Göstas Truckar

Vare sig du behöver en begagnad hjullastare för avlastning, en begagnad truck, en pallyftare eller en ledstaplare så har vi den perfekta helhetslösningen för dig. Kontakta oss direkt så hjälper vi dig genom hela processen: från planering, till leverans och installation.

L 35
L 35 hjullastare
L 50
L 50 hjullastare
L 60 utrustad med kompressor för släpdragning och vbgdrag för montering i redskapsfästet
L 60 hjullastare
L 60 utrustad fram med sopvals, bevattning och uppsamling. Bak med självlastande flis/saltspridare
sopvals hjullastare

KONTAKTA OSS

Ångpannegatan 21, 417 05 Göteborg, Sverige, 031-50 01 05

© Copyright 2019 - Göstas Truckuthyrning - Powered by GO MO Group AB