Välkommen till Göstas truckuthyrning. close

Hyra truck

Göstas Truckar är ett stort ledande uthyrningsföretag med bred truck- och maskinpark med förare och utan förare som snabbt servar våra kunder.

Våra kunder på byggarbetsplaster, verkstads o petroleum industrier samt hamnar i hela Sverige.


Utbildning för truck, lift, kran, travers, ansvarskurs, bakgavellyft, säkra lyft, signalman, ADR kap. 1.3, Tya godshantering, anläggning.

Göstas Truckuthyrning AB är ett väletablerat företag med lång erfarenhet från truckbranschen.
Vår maskinpark består av ett brett sortiment bestående av ca 130 maskiner. Vi erbjuder utbildning till alla kategorier av maskinförare alltifrån ledstaplare, plocktruckar, motviktstruckar från 1,5-tons till 28-tons ,hjullastare och teleskopstruckar.

Läs mer

Gör ditt arbete effektivare med begagnade gaffeltruckar

Gaffeltruckar är en mycket viktig del av ett företags lagerhantering. De hjälper dig till exempel att flytta och lyfta pallar eller att lasta in och ut gods från en lastbil. Gaffeltruckar är helt enkelt ett oumbärligt arbetsredskap för många branscher för att kunna bedriva en effektiv och säker verksamhet. Utan dem hade arbetsuppgifterna tagit betydligt längre tid och dessutom med stor sannolikhet orsakat arbetsrelaterade skador på grund av tunga lyft och otymplig hantering. 

Om du arbetar inom lager- eller byggbranschen eller om du har satt igång ett nytt projekt och insett att du behöver ett arbetsredskap som kan hjälpa dig att lufta och flytta material har du kommit helt rätt! Nedan kommer du nämligen få en närmare inblick i vilka fördelar gaffeltruckar erbjuder och få tips om vad du bör tänka på när du väljer mellan nya och begagnade gaffeltruckar. Allt för att göra ditt val lite enklare och din arbetsplats mycket effektivare!

Fördelar med att hyra begagnade gaffeltruckar

Beroende på hur din verksamhet ser ut och hur ofta du kommer ha användning av trucken kommer en gaffeltruck som är begagnad respektive ny passa mer eller mindre bra. En helt ny truck kan passa dig som behöver använda den dagligen och har bra koll på service och underhåll, medan att hyra begagnade gaffeltruckar kan passa bättre för den som vill ha ett billigare och smidigare alternativ. När du väljer att hyra en begagnad truck behöver du inte lämna in den för service eller reparation, utan det ansvarar uthyrningsföretaget för. Dessutom bestämmer du själv om du vill satsa på en lång hyresperiod över flera år eller en kort hyresperiod över bara en dag.

Olika typer av gaffeltruckar

När du vänder dig till ett uthyrningsföretag kommer du dessutom ha möjlighet att välja mellan olika typer av gaffeltruckar. Den kunniga personalen kommer att guida dig till rätt val för din verksamhet. Kanske passar en liten och smidig modell bäst in i dina lokaler? Eller så behöver du en stor och kraftfull gaffeltruck som klarar av att lyfta tungt. 

Tips för att hitta en återförsäljare med brett urval av gaffeltruckar

För att du enkelt ska hitta en återförsäljare som erbjuder det bästa priset för uthyrning av gaffeltruckar gäller det att göra ordentlig research. Läs om de företag som ligger nära dig online och hör sedan av dig till de olika uthyrarna för att se vilka typer av truckar och kontrakt de erbjuder.  Ofta finns även möjligheten att besöka maskinparken och testköra några olika modeller för att verkligen hitta en som känns bra just för dig. 

Med en gaffeltruck kan du få arbetsuppgifterna gjort enklare och snabbare, samtidigt som du minskar risken för arbetsrelaterade skador. Ta kontakt med ett välrenommerat uthyrningsföretag idag och gör din arbetsplats ännu effektivare!

Hyra lång- eller korttid med förare

Göstas har för närvarande ca 15 truckförare som är utbildade på el- och dieseltruckar, tele- och rotomaskiner med lyfthöjder från 1- 25 meter samt hjullastare. Vår maskinpark består av ca 130 maskiner.
Du kan hyra förare med maskin eller bara förare från en timma till flera år. “Ditt Bästa Lyft”!

Läs mer

Hyra på lång- eller korttid utan förare

Hyra maskin utan förare från en dag till flera år!
Göstas är en komplett uthyrningsleverantör av truckar som tillgodoser dina hyresbehov och uppdrag. I hyreskostnaden ingår fullservice och trafikförsäkring.

Läs mer

NYHET

Vi har en ny Facebook sida.
Klicka här för att se den

Truckservice i Göteborg, Falkenberg och Halmstad

Vi har varit aktiva inom truckbranschen sedan 60-talet och erbjuder samma sak idag som vi gjorde då: smarta och snabba helhetslösningar för allt truck relaterat. Med många års erfarenhet inom ett stort antal arbetsområden, en serviceinriktad verksamhet och höga krav på kvalitet erbjuder vi marknadens främsta truckservice i Göteborg, Falkenberg och Halmstad.

Ångpannegatan 21 Göteborg, HK

Växel: 031-500 105
Verkstad: 031-500 106

Tångvägen 4, Falkenberg, Filial

Växel: 0346-58 105 Verkstad: 0739-818116

Ryttarevägen 6, Halmstad, Filial

Växel: 035-211105 Verkstad: 0739-818118

Ångpannegatan 21, 417 05 Göteborg, Sverige, 031-50 01 05

© Copyright 2019 - Göstas Truckuthyrning - Powered by GO MO Group AB