Välkommen till Göstas truckuthyrning. close

Hyra truck

Göstas Truckar är ett stort ledande uthyrningsföretag med bred truck- och maskinpark med förare och utan förare som snabbt servar våra kunder.

Våra kunder på byggarbetsplaster, verkstads o petroleum industrier samt hamnar i hela Sverige.


Utbildning för truck, lift, kran, travers, ansvarskurs, bakgavellyft, säkra lyft, signalman, ADR kap. 1.3, Tya godshantering, anläggning.

Göstas Truckuthyrning AB är ett väletablerat företag med lång erfarenhet från truckbranschen.
Vår maskinpark består av ett brett sortiment bestående av ca 130 maskiner. Vi erbjuder utbildning till alla kategorier av maskinförare alltifrån ledstaplare, plocktruckar, motviktstruckar från 1,5-tons till 28-tons ,hjullastare och teleskopstruckar.

Läs mer

Att hyra eller köpa utrustning eller maskiner

Många företag och organisationer, speciellt inom industri och tillverkning, använder sig av truckar och andra typer av maskiner inom sin verksamhet. Behovet kan öka när man ställs inför situationer som expansion eller högsäsonger. Här ställs företaget inför valet att hyra eller köpa hjullastare, gaffeltruckar, terminaltraktorer och annat, och det är viktigt att väga både för- och nackdelar hos båda alternativen innan man tar ett beslut. Följande är några faktorer att ha i åtanke innan du införskaffar nya maskiner och utrustning:

Read more →

Hyra lång- eller korttid med förare

Göstas har för närvarande ca 15 truckförare som är utbildade på el- och dieseltruckar, tele- och rotomaskiner med lyfthöjder från 1- 25 meter samt hjullastare. Vår maskinpark består av ca 130 maskiner.
Du kan hyra förare med maskin eller bara förare från en timma till flera år. “Ditt Bästa Lyft”!

Läs mer

Hyra på lång- eller korttid utan förare

Hyra maskin utan förare från en dag till flera år!
Göstas är en komplett uthyrningsleverantör av truckar som tillgodoser dina hyresbehov och uppdrag. I hyreskostnaden ingår fullservice och trafikförsäkring.

Läs mer

NYHET

Vi har en ny Facebook sida.
Klicka här för att se den

Truckservice i Göteborg, Falkenberg och Halmstad

Vi har varit aktiva inom truckbranschen sedan 60-talet och erbjuder samma sak idag som vi gjorde då: smarta och snabba helhetslösningar för allt truck relaterat. Med många års erfarenhet inom ett stort antal arbetsområden, en serviceinriktad verksamhet och höga krav på kvalitet erbjuder vi marknadens främsta truckservice i Göteborg, Falkenberg och Halmstad.

Ångpannegatan 21 Göteborg, HK

Växel: 031-500 105
Verkstad: 031-500 106

Tångvägen 4, Falkenberg, Filial

Växel: 0346-58 105 Verkstad: 0739-818116

Ryttarevägen 6, Halmstad, Filial

Växel: 035-211105 Verkstad: 0739-818118

Ångpannegatan 21, 417 05 Göteborg, Sverige, 031-50 01 05

© Copyright 2019 - Göstas Truckuthyrning - Powered by GO MO Group AB