Välkommen till Göstas truckuthyrning. close

Gaffeltruckar är många industriers hjärta och själ. De är en nödvändig del av branscher med ett stort behov av lastning och lossning i lagerbyggnader, i hamnar, distribution- och logistikcentraler, samt andra materialhanteringsverksamheter. Hos Göstas Truckar hittar du ett brett utbud av diesel, el, och manuella gaffeltruckar i olika storlekar och lyftkapaciteter. I vårt utbud hittar modeller både med och utan möjlighet till containergående för både inomhus- och utomhusbruk.För vad du än behöver en gaffeltruck till, inom vilken industri du än jobbar så har vi en lösning anpassad efter ditt projekt och dina behov. Våra gaffeltruckar är byggda för att få jobbet gjort så effektivt och kostnadseffektivt som möjligt.

Hyra eller köpa gaffeltruckar

Hos Göstas Truckar kan du både hyra och köpa gaffeltruckar. Är du osäker vad som är det bästa alternativet för dig så är vi alltid nära till hands för att bistå med expertkunskap och råd. Vi arbetar utifrån ett helhetskoncept där vi hjälper dig från planering, till leverans och installation, där du kan hyra eller köpa våra gaffeltruckar med eller utan förare.

Våra gaffeltruckar är designade av och för operatörer. Därför finns det ett stort fokus på förarhytten och styranordningarna som är designad för att skapa de bästa synförhållanden, ergonomiskt arbetssätt och bekvämlighet för gaffeltruckföraren.

Begagnade gaffeltruckar

Ett ekonomiskt smart och miljömässigt hållbart alternativ är att hyra eller köpa en av våra begagnade gaffeltruckar. Det är ett ypperligt val för nystartade eller växande företag som vill utveckla sin verksamhet och fordonsflotta både snabbt och billigt.

När du hyr eller köper en begagnad gaffeltruck från Göstas Truckar kan du vara säker på att de presterar minst lika bra som en gaffeltruck i nyskick. Våra begagnade maskiner går nämligen genom en omfattande kvalitets- och funktionstest där vi undersöker och kontrollerar varje individuell komponent och funktion för att säkerställa att de är funktionella. Eventuella brister under processen åtgärdas genom att byta ut den bristfälliga komponenten.

Diesel- och eldrivna gaffeltruckar

I vårt utbud hittar du både eldrivna och dieseldrivna gaffeltruckar. Osäker vad som är det bästa alternativet för dig? Kontakta Göstas Truckar så hjälper vi ta fram en lösning som passar dina behov och krav.

Viktklasserna för våra dieseldrivna gaffeltruckar sträcker sig från 2,5 tons till 28 tons.

Viktklasserna för våra eldrivna gaffeltruckar sträcker sig från 1,5 tons till 8 tons.

Helhetslösningar för gaffeltruckar från Göstas Truckar

Vår maskinpark består av cirka 130 olika maskiner och truckar samt ett brett utbud av olika trucktillbehör. I vårt utbud av truckar finns allt från plocktruckar, pallyftare och terminaltraktorer du kan hyra eller köpa med eller utan förare.

KONTAKTA OSS

Ångpannegatan 21, 417 05 Göteborg, Sverige, 031-50 01 05

© Copyright 2019 - Göstas Truckuthyrning - Powered by GO MO Group AB