Välkommen till Göstas truckuthyrning. close
Miljövänliga, pålitliga och hållbara, det är vad en eltruck från Göstas Truckar innebär. De är ett tyst och miljövänligt sätt att hantera ett brett urval av laster som lastpallar, pallboxar och ställningar och är ett mångsidigt alternativ för varje tänkbart uppdrag och projekt.

Våra eltruckar är ett utmärkt val för både inomhus- och utomhusmiljöer och är den bästa lösningen för alla typer av företag inom materialhanteringsbranschen; för allt från att lyfta in och ut gods från ställningar, till att flytta omkring laster på marknivå i lager.

Hyra eller köpa eltruckar

Hos Göstas Truckar kan du både hyra och köpa eltruckar av alla storlekar – från 1,5 tons till 8 tons – med olika lyftkapaciteter, samt möjlighet till containergående. Våra eltruckar går även att få med eller utan förare i allt från en timme upp till flera år.

Att hyra elle köpa en eltruck från Göstas Truckar innebär fördelar såsom:

  • Avancerad grön växelström för bättre prestanda
  • Längre skiftcyklar för förbättrad effektivitet
  • Enklare underhåll, vilket betyder att du kan fokusera på det viktiga i din verksamhet
  • Mångfacetterad konfiguration som säkerställer att våra eltruckar är enkla att programmera och tillåter dig att matcha maskinprestanda med operatörserfarenhet och lasttyp

En eltruck är det ideala valet av gaffeltruck för varuhus och liknande inomhusmiljöer då de är både snabba, tysta och enkla att manövrera med en väldigt snäv svängradie. De utsöndrar inte heller några avgaser som får inomhusmiljön att lukta.

Våra eltruckar är utvecklade och designade av högkvalitativt material som gör det möjligt för dem att arbeta i de tuffaste miljöerna och som gör att de innehar en lång livslängd. Tillsammans med faktumet att de är eldrivna blir de en långsiktig investering som kommer att betala av sig själva gång på gång.

Begagnad eltruckar

Vi säljer även begagnade eltruckar upprustade till näst intill nyskick. Innan vi väljer att sälja vidare eller hyra ut en begagnad maskin måste den först klara av vår omfattande funktions- och kvalitetskontroll. Varje individuell funktion och komponent i fordonet kontrolleras och testas noggrant, om någon brist upptäcks så ersätter vi komponenten.

Begagnade eltruckar är ett ekonomiskt smart alternativ som är ett utmärk val för nystartade eller växande företag som snabbt och billigt vill utveckla sin fordonsflotta för att kunna hantera de krav och behov de innehar.

Helhetslösningar för eltruckar från Göstas Truckar

Hos Göstas Truckar får du skräddarsydda helhetslösningar efter dina behov. Vare sig du behöver eltruckar, dieseltruckar, plocktruckar eller skjutstativtruckar så har vi lösningen för dig. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig genom hela processen, från planering till leverans och installation.

1,5-2 tons eltruck
1,5-2 tons eltruck
1,5-2 tons eltruck containergående
1,5-2 tons eltruck containergående
2,5-3 tons eltruck
2,5-3 tons eltruck
2,5-3 tons eltruck containergående
2,5-3 tons eltruck containergående
4 tons eltruck
4 tons eltruck
4 tons eltruck containergående
4 tons eltruck containergående
6 tons eltruck
6 tons eltruck
7-8 tons eltruck
7-8 tons eltruck

KONTAKTA OSS

Ångpannegatan 21, 417 05 Göteborg, Sverige, 031-50 01 05

© Copyright 2019 - Göstas Truckuthyrning - Powered by GO MO Group AB