Välkommen till Göstas truckuthyrning. close
Våra dieseltruckar innebär den perfekta lösningen till de tuffaste projekten och uppdragen. De är en av de tuffaste arbetshästarna inom världen av materialhantering och är utvecklade för att hantera ett stort antal olika typer av laster, samt designade för att kunna klara av att arbeta i det tuffa utomhusklimatet i Norden. Driven av ett bränsle som är både enkelt att få tag i och är enkelt att använda, så presterar våra dieseltruckar extremt bra i tuffa miljöer i både väta och smuts.

Hyra eller köpa dieseltruckar

Hos Göstas Truckar kan du både hyra och köpa dieseltruckar från vår maskinpark som består av cirka 130 maskiner. Är du osäker om det är bäst för dig att hyra eller köpa välkomnar vi dig att kontakta oss direkt så tar vi fram den perfekta lösningen för din situation.

Vi har ett brett utbud av dieseltruckar i olika storlekar – allt från 2,5 tons upp till 28 tons – med olika lyftkapaciteter och möjlighet till containergående. Med enastående uthållighet och styrka hanterar de lätt de mest avancerade och tunga lasterna och kan lyfta alltifrån små lastpallar, till individuella komponenter som väger flera ton.

De kompakta, släta konturerna av våra diseltruckmodeller garanterar att de är enkla att manövrera även i trånga utrymmen samtidigt som det säkerställer en god sikt. De är utrustade med en kraftfull industriell styrka, är pålitliga och enkla att underhålla, samt innebär minimal miljöpåverkan och låg bränsleförbrukning. Detta gör dem till det ideala valet av dieseltruck för ditt projekt.

Begagnade dieseltruckar

Hos Göstas Truckar kan du även köpa och hyra begagnad dieseltruckar. Det är ett ekonomiskt alternativ som är ett smart val för nystartade eller växande verksamheter som vill utveckla sin fordonsflotta för att uppfylla de krav och behov de har.

Våra begagnade dieseltruckar genomgår en omfattande process av funktionskontroll och reparering. Alla begagnade maskiner vi erbjuder genomgår alltid denna process för att säkerställa att de är i gott skick.

Helhetslösningar för dieseltruckar från Göstas Truckar

Vare sig du vill hyra eller köpa en dieseltruck, begagnad eller ny, så får du en helhetslösning skräddarsydd efter dina krav och behov hos oss. Vi hjälper dig med planering, leverans och installation där du även kan hyra in en av våra professionella truckförare.

I vårt utbud av truckar hittar du allt från dieseltruckar, till hjullastare och eltruckar. Kontakta Göstas Truckar idag eller ta en titt runt på vår hemsida för mer information om vårt utbud av truckar och tjänster.

2,5-3 tons dieseltruck
2,5-3 tons dieseltruck
2,5-3 tons dieseltruck containergående
2,5-3 tons dieseltruck containergående
3,5 tons dieseltruck containergående
3,5 tons dieseltruck containergående
4 tons dieseltruck
4 tons dieseltruck
5 tons dieseltruck containergående
5 tons dieseltruck containergående
5-6 tons dieseltruck
5-6 tons dieseltruck
7-8 tons dieseltruck
7-8 tons dieseltruck
8 tons dieseltruck containergående
8 tons dieseltruck containergående
12 tons dieseltruck
12 tons dieseltruck
15 tons dieseltruck
15 tons dieseltruck
25 tons dieseltruck
25 tons dieseltruck
28 tons dieseltruck
28 tons dieseltruck

KONTAKTA OSS

Ångpannegatan 21, 417 05 Göteborg, Sverige, 031-50 01 05

© Copyright 2019 - Göstas Truckuthyrning - Powered by GO MO Group AB