Välkommen till Göstas truckuthyrning. close

Hyra truck

Göstas Truckar är ett stort ledande uthyrningsföretag med bred truck- och maskinpark med förare och utan förare som snabbt servar våra kunder.

Våra kunder på byggarbetsplaster, verkstads o petroleum industrier samt hamnar i hela Sverige.


Utbildning för truck, lift, kran, travers, ansvarskurs, bakgavellyft, säkra lyft, signalman, ADR kap. 1.3, Tya godshantering, anläggning.

Göstas Truckuthyrning AB är ett väletablerat företag med lång erfarenhet från truckbranschen.
Vår maskinpark består av ett brett sortiment bestående av ca 130 maskiner. Vi erbjuder utbildning till alla kategorier av maskinförare alltifrån ledstaplare, plocktruckar, motviktstruckar från 1,5-tons till 28-tons ,hjullastare och teleskopstruckar.

Läs mer

De 5 bästa anledningarna till varför du ska köpa begagnade truckar

Att truckar kan vara en otrolig hjälp när det kommer till lagerarbete och hantering av varor finns det inget snack om saken om. Frågan är hur ofta du använder dem. När det är dags att köpa en ny truck gäller det att ha denna fråga i åtanke för att få så mycket värde för pengarna som möjligt och inte riskera att de står och dammar. För dig som inte använder truckar dagligen kan begagnade truckar vara ett bra alternativ. Nedan följer 5 anledningar till varför det är positivt för både ekonomin och det operativa arbetet att välja en begagnad truck.

Läs Mer →

Hyra lång- eller korttid med förare

Göstas har för närvarande ca 15 truckförare som är utbildade på el- och dieseltruckar, tele- och rotomaskiner med lyfthöjder från 1- 25 meter samt hjullastare. Vår maskinpark består av ca 130 maskiner.
Du kan hyra förare med maskin eller bara förare från en timma till flera år. ”Ditt Bästa Lyft”!

Läs mer

Hyra på lång- eller korttid utan förare

Hyra maskin utan förare från en dag till flera år!
Göstas är en komplett uthyrningsleverantör av truckar som tillgodoser dina hyresbehov och uppdrag. I hyreskostnaden ingår fullservice och trafikförsäkring.

Läs mer

NYHET

Vi har en ny Facebook sida.
Klicka här för att se den

Ångpannegatan 21 Göteborg, HK

Växel: 031-500 105
Verkstad: 031-500 106

Tångvägen 4, Falkenberg, Filial

Växel: 0346-58 105 Verkstad: 0739-818116

Ryttarevägen 6, Halmstad, Filial

Växel: 035-211105 Verkstad: 0739-818118